Bedrijvenparken

Prisma

Goed zichtbaar aan de A12, daar waar de HSL de snelweg kruist, ligt Bedrijvenpark Prisma. Prisma is maar liefst 80 ha groot en bestemd voor uiteenlopende logistieke functies, zoals transport, distributie en opslag.
Door de uitstekende bereikbaarheid en de omvang van de verschillende percelen (tot 13 ha. aaneengesloten) is Bedrijvenpark Prisma zeer geschikt als vestigingslocatie voor bedrijven in de logistiek en de transportbranche.

Naar Prisma Bedrijvenpark

Bleizo

Op de grens van de gemeenten Zoetermeer en Lansingerland krijgt Bleizo langzaam maar zeker vorm. Een ondernemende locatie waar hoogwaardige, innovatieve logistieke bedrijven hun plek vinden. Dit alles uitstekend ontsloten door het station Lansingerland-Zoetermeer, de rijksweg A12 en de verbindingswegen N209 en N470.

Naar Bleizo

Klappolder

Het bedrijventerrein in de Klappolder is al enkele tientallen jaren oud bevindt zich in een dynamische omgeving waar veel logistieke bedrijven zitten. Voorheen waren hier de groente- en bloemenveiling gesitueerd. Deze gronden zijn opnieuw in de markt gebracht. Het bedrijventerrein is particulier grondgebied met 2 verenigingen van eigenaren (vve). Deze vve’s zorgen er voor dat er actief parkmanagement op het hele bedrijventerrein aanwezig is. Het parkmanagement zorgt er voor dat het bedrijventerrein van hoogwaardige kwaliteit en leefbaarheid blijft.

Naar Klappolder

Logistiekpark A12

LogistiekPark A12 is een modern logistiek bedrijventerrein waarbij op grote schaal rekening is gehouden met de duurzame mogelijkheden van vandaag. In twee fasen wordt 40 hectare grondoppervlakte ontwikkeld, bestemd voor logistiek en distributie. De eerste fase beslaat 29 hectare terrein. Naast logistiek is er ook ruimte voor agri-business. Hiervoor wordt binnen het project Glasparel+ een locatie van 7 hectare ontwikkeld, omringd door groen en water. Het gebied ligt in de Zuidplaspolder, in de driehoek Rotterdam, Gouda en Zoetermeer en is direct ontsloten aan de A12 Den Haag – Utrecht en indirect aan de A20. LogistiekPark A12 is een uitbreiding op het succesvolle Distripark A12/Doelwijk.

Naar Logistiekpark A12

Distripark Doelwijk

Distripark Doelwijk is een groot bedrijventerrein met vooral landelijk opererende bedrijven, gespecialiseerd in transport en/of logistiek. Doelwijk ligt in de as van de A12 en de A20 en wordt gezien als de logistieke hotspot van Waddinxveen. Er is een actieve bedrijvenvereniging (Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk) die de collectieve belangen van de ondernemers behartigt. Ze verzorgt onder andere de bewegwijzering en camerabeveiliging en onderhoudt de contacten met de gemeente en andere overheden. De VBD (en met haar alle leden die op het park gevestigd zijn) is groot voorstander van samenwerking zoals binnen de A12-corridor plaatsvindt.

Bedrijvenpark Broekvelden

Broekvelden is een modern bedrijventerrein langs de A12 bij Bodegraven-Reeuwijk. De goede mix van verschillende bedrijven maken dit een veelzijdig bedrijvenpark waar ondernemers graag ondernemen.