Elektrisch geladen voor de logistiek: hoeveel, wat, waar en hoe?

25-05-2022

Ga in gesprek met netbeheerders, samenwerking en collega’s uit het bedrijfsleven over de transacties en kansen rond laadinfrastructuur

Hoe zorg ik ervoor dat ik de jaren voldoende voldoende laadvoorzieningen? Welke eerste stappen moet ik zetten om te komen tot laadinfrastructuur? Welke oplossingen zijn er als het net vol plannen? Wat kost de realisatie van laadinfrastructuur? Dit zijn vragen waar ondernemers mee komen als zij stappen willen zetten in het elektrificeren van het wagenpark. Daarom organiserenevofenedex, TLN, ElaadNL, NAL en Connekt drie bijeenkomsten . Die van 3 juni is bij Hoogvliet in Bleiswijk

Meld je nu aan:

https://www.elaad.nl/news/elektrisch-laden-voor-de-logistiek-hoeveel-wat-waar-en-hoe/?vgo_ee=vhUl6p%2FUgDOBrjvPTlf%2FOWLozQhVY%2F7q90fWAArSJxc%3D