Logistiek vastgoed NL 2021

24-09-2021

Logistiek Vastgoed NL 2021 een succes!

Deze 6e editie van dit event vond plaats op 23 september 2021. In 1 dag deelden de meest actieve stakeholders hun visies, ambities en plannen, zoals de ontwikkeling van cityhubs, investeringskansen en locatiestrategieën. Ditmaal was het congres te gast bij ons in de logistieke hotspot A12-corridor, namelijk bij Bleizo Logistics Centre (43.000m2) dat in Q2 2021 is opgeleverd. Er waren weer ruim 150 vastgoedbeslissers in logistiek vastgoed aanwezig.

Er werd gekeken naar de nieuwste logistieke trends en ontwikkelingen, alsmede plannen, visies en ambities rondom logistiek vastgoed. Het was een interessante dag boordevol actuele marktoverzichten, topgesprekken en netwerkmomenten.

Namens onze partner Bleizo gaf Nanne Zwiep een zeer interessante toelichting op de ontwikkeling en ambities van onze logistieke hotspot.

Ook voor ons als partner was dit een zeer geslaagde dag.