A12-corridor beste distributie & e-fulfilment hotspot!

10-05-2021

Top 5

De uitslag van de logistieke hotspot verkiezing 2021 is bekend gemaakt. De A12-corridor staat ook dit jaar weer in de top 5. Een uitstekende positie, maar er is meer. Volledig terecht is de A12-corridor verkozen tot de nummer 1 op het gebied van Nationale distributie en e-fulfilment. Hiermee bewijst de A12-corridor ook dit jaar weer haar waarde. Met de meeste voorkeursstemmen voor de categorieën Nationale distributie en e-fulfilment hotspotregio heeft de A12-corridor een eervolle prestatie geleverd.

En dat is niet voor niets natuurlijk. Gezien de ontwikkelingen in de A12-corridor ziet heel Nederland dat dit dé plek om aanwezig te zijn.

Locatie

Binnen een uur zijn er vanaf de A12-corridor 8 miljoen consumenten bereikt. De grote hoeveelheid klanten en het grote arbeidspotentieel in de regio maakt de A12-corridor een zeer geschikte locatie voor logistieke bedrijven die zich richten op de distributie vanuit de Randstad.

Verkiezing

Bij de verkiezing beoordelen experts de logistieke regio’s op criteria als de beschikbaarheid van geschikt personeel, de beschikbaarheid van voldoende bouwgrond en geschikte panden, de medewerking van overheid/gemeenten, inzetbaarheid en motivatie van medewerkers, de aanwezigheid van een goede infrastructuur en de bereikbaarheid van logistieke knooppunten.

Poster logistieke hotspots 2021