Ondernemers aan het woord

02-04-2021

TSN Groen in de A12-corridor

Duurzaamheid als rode draad, of moeten we zeggen groene draad? Wij hebben afgelopen periode de logistieke dienstverlener TSN Groen mogen verwelkomen in onze A12-corridor. Zij hebben hun intrek genomen in een prachtig nieuw pand wat ontwikkeld is door één van onze partners Somerset Capital Partners met USAA Realco en uiteindelijk verhuurd is door JLL.

“Dat we voor deze locatie hebben gekozen is geen toeval. Het is een heel bewuste keuze geweest. Met een zwaartepunt op de randstad en de mogelijkheid om vanuit hier de rest van het land uit te rollen is dit de ideale plek”, aldus Andre van Vliet, Directeur TSN Groen Bleiswijk BV. “Het is gewoon een toplocatie.”.

“De ontsluiting van dit gebied en de beschikbaarheid van personeel speelt verder een belangrijke rol in de locatiekeuze van dit soort logistieke partijen” vult Giedo Steenbergen, adviseur Agency Industrial & Logistics bij JLL. Met dit warehouse van 11.000 m2 heeft TSN Groen een mooie plek om door te kunnen gaan met waar ze mee bezig waren; verder groeien met een focus op kwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit richting de klanten is belangrijk, maar zeker ook de kwaliteit van de omgeving waar we in werken en wonen. TSN Groen is dé specialist op het gebied van emissieloze distributie en hoogwaardige dienstverlening. Duurzaamheid is een rode draad binnen TSN Groen. Zo zijn zij bezig de huidige vloot volledig om te bouwen naar elektrische voertuigen. “wij pionieren bijvoorbeeld met verwisselbare accu`s” zegt Andre van Vliet. “Wij zijn altijd bezig met het opzoeken van de grenzen van elektrisch rijden.” Ze willen duidelijk laten zien dat het kan. Niet afwachten op subsidies, maar zelf aan de slag met verduurzaming in de logistiek. En het kan en werkt.

Volledig emissieloos transport

Duurzaamheid is voor TSN Groen een grote drijfveer in innovatie. Wanneer de logistieke industrie verduurzaamt, heeft dat een grote impact op de CO2-uitstoot van onze samenleving. TSN Groen wil hier een voorbeeld in zijn door te laten zien wat er mogelijk is op dit gebied. TSN Groen wil bijdragen aan een betere wereld door volledig emissieloos transport aan te bieden op de Last Mile. Door ontwikkelingen in duurzaamheid en verstedelijking kent stadslogistiek steeds grotere uitdagingen. TSN Groen heeft zich ingezet om deze uitdagingen aan te pakken.

TSN Groen de juiste speler

Het doel is niet alleen om te ontzorgen met waar zij goed in zijn: logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen, maar ook de bestelling duurzaam te bezorgen. TSN Groen bezorgt niet alleen het product emissieloos, maar zorgt ook voor een glimlach op het gezicht van klanten.

Samenwerking

De samenwerking tussen TSN Groen en JLL heeft goed gewerkt. Flexibel zijn en snel schakelen is het sleutelwoord geweest. “Wij zijn twee partijen die slagvaardig te werk gaan. Snelle actie en gewoon de zaken regelen” Met een grote glimlach knikken zowel Andre als Giedo ter bevestiging van hoe het moet zijn.