Toetreding Bodegraven-Reeuwijk en Pijnacker-Nootdorp

20-02-2021

Ontwikkelingen in de A12-corridor

Ontwikkelingen zijn er genoeg in de A12-corridor. Onze partners zijn druk met de afronding van ontwikkelingen van vastgoed. Nieuwe ontwikkelingen zijn al weer gest

art. Maar ook ontwikkeling van de bedrijven in onze A12-corridor. Zij hebben afgelopen jaar veel veranderingen gezien. Waar de één haar bedrijfsvoering aan moest passen had de ander het bijzonder zwaar. Maar we zien ook enorme groei om ons heen waar maar weer eens de kracht van de A12-corridor uit blijkt.

Toetreding Bodegraven-Reeuwijk

Ook binnen de samenwerking A12-corridor zien wij ontwikkelingen. Ontwikkelingen om een nog sterkere corridor te worden. Sterker door samenwerking. Zo is gemeente Bodegraven-Reeuwijk toegetreden als kernpartij van de Stuurgroep. Wij hechten veel waarde aan de inbreng van Bodegraven-Reeuwijk en zijn blij dat wij ook dit gebied kunnen rekenen tot onze A12-corridor.

 

Toetreding Pijnacker-Nootdorp

Ook gemeente Pijnacker-Nootdorp hebben wij officieel mogen verwelkomen. Met haar positie langs de A12 mocht zij natuurlijk niet ontbreken als partner van de A12-corridor. Met het bedrijventerrein Heron langs de A12, een toplocatie voor topbedrijven, zetten zij hoog in op ambities voor duurzaamheid, circulaire economie en sociaal ondernemen. Heron is geen groot bedrijvenpark, maar ze huisvesten wel bijna 2000 werknemers.