Topevent logistiek vastgoed 2021 te gast in de A12-corridor

18-12-2020

Topevent logistiek vastgoed 2021 te gast in de A12-corridor.

Logistiek vastgoed 2021, al weer de 6e editie van dit topevent voor vragers en aanbieders van logistiek vastgoed. In 1 dag delen de meest actieve stakeholders hun visies, ambities en plannen, zoals de ontwikkeling van cityhubs, investeringskansen en locatiestrategieën.

Primeur: ditmaal zijn ze te gast bij onze logistieke hotspot A12-Corridor, namelijk bij Bleizo Logistics Centre (43.000m2) dat in Q2 2021 wordt opgeleverd. Ze verwachten weer ruim 150 vastgoedbeslissers in logistiek vastgoed

Tijdens dit event kan men netwerken met ruim 150 vragers en aanbieders van logistiek vastgoed op topniveau: bestuurders en beslissers. Denk aan verladers, logistieke dienstverleners, investeerders, ontwikkelaars, managers bedrijventerreinen en logistieke hotspots, financiers, makelaars, aannemers, adviseurs, planologen, architecten, provinciale en gemeentelijke bestuurders en beleidsmedewerkers RO en EZ.

Er wordt gekeken naar de nieuwste logistieke trends en ontwikkelingen, alsmede plannen, visies en ambities rondom logistiek vastgoed. Het wordt een interessante dag boordevol actuele marktoverzichten, topgesprekken en netwerkmomenten.

Een event waar wij als trotse A12-corridor een toelichting mogen gaan geven op de ontwikkeling en ambities van onze logistieke hotspot.