Ook TEDS ziet toekomst in de A12-corridor

04-12-2020

Ook TEDS ziet toekomst in de A12-corridor

TEDS heeft met de koop van een kavel in de A12-corridor het startsein gegeven voor de ontwikkeling van hun nieuwe en toekomstbestendige locatie van waaruit zowel de productie en het logistieke proces plaats zal gaan vinden. Uiteraard hoort dit bedrijf thuis in onze logistieke hotspot.

Familiebedrijf

TEDS is een familiebedrijf waar lekker eten voorop staat. Tot op de dag van vandaag heeft eten en drinken een belangrijke rol binnen de familie. Dit zie je terug onder de oudere generatie, maar ook bij de nieuwe aanwinsten van de familie. Zo lopen er zoons, neefjes en nichtjes bij TEDS rond in verschillende disciplines. Iets waar Ted Duijndam terecht trots op is. De verbindende liefde voor eten kom je bij TEDS dagelijks tegen. Zo produceren ze dagelijks vers en keuren ze wekelijks zelf hun producten.

Prisma bedrijvenpark

TEDS gaat het nieuwe pand bouwen op bedrijvenpark Prisma. In de A12-corridor met haar uitstekende ontsluitingsmogelijkheden en in het hart van de Randstad is dit een logische keuze.

Van harte welkom binnen onze logistieke hotspot!