Ondernemers ondernemen in de A12-corridor

04-11-2020

Doeleman Logistiek

De juiste plek in de A12-corridor, betrokken team, korte lijnen

Bij het uitbesteden van logistieke processen gaat het om vertrouwen. Als familiebedrijf met een historie van meer dan 65 jaar realiseert Doeleman Logistiek dat als geen ander. Een team van zo’n 50 medewerkers staat klaar om professionele MKB-bedrijven optimaal te bedienen. Zij nemen de logistieke zorg volledig uit handen, waarbij de tevredenheid van de opdrachtgever én van haar klanten voorop staan.

“Als bedrijf zijn wij gericht op samenwerking voor de lange termijn, waarbij wij letterlijk als verlengstuk van onze klanten opereren” aldus Edwin Doeleman, derde generatie binnen het familiebedrijf. Of het nu gaat om warehousing en E-fulfilment, transport en verzending of opslag en voorraadbeheer

Edwin Doeleman is een zeer enthousiaste ondernemer die heel goed weet wat hij doet. Met een brede blik naar alles kijken, ook naar de locatiekeuze voor het nieuwe ultramoderne warehouse wat onlangs in gebruik is genomen. Een extra warehouse voor Doeleman Logistiek waar 16.500 m2 ruimte aanwezig is voor logistiek.

Locatiekeuze

Het sleutelwoord voor de locatiekeuze is, zo benadrukt Edwin Doeleman, bevolkingsdichtheid. Want dat zorgt voor de belangrijkste effecten waardoor de A12-corridor de beste plek is voor logistiek. Doordat de mensen hier in de buurt wonen kun je een duurzame relatie opbouwen met het personeel. Er wonen veel mensen waardoor het aantrekken van personeel nog lukt. En nee, eenvoudig is het niet, vervolgt Doeleman, maar de basis biedt perspectief.

De bevolkingsdichtheid betekent ook een groot afzetgebied waardoor het bedrijf midden “tussen het werk zit”. Echt in het middelpunt van de Randstad.

De vele ontsluitingsmogelijkheden in de A12-corridor zijn van groot belang voor het logistieke proces, maar ook voor de mogelijkheid dat personeel goed op locatie kan komen.

Doeleman brengt nog een belangrijk punt onder de aandacht: “Tot slot moeten we niet vergissen hoe mooi je hier zit tussen de haven van Rotterdam en Schiphol airport waar wij veel mee te maken hebben. Alles bij elkaar zorgt er gewoon voor dat deze A12-corridor de logistieke hotspot is van Nederland.“