Meld u aan! Online bijeenkomst over waterstof (update)

14-09-2020

 

Op maandag 21 september van 15:00u tot 17:00u organiseert de A12-corridor in samenwerking met Greenspread een online bijeenkomst rondom het opwekken van groene stroom, de productie van groene waterstof en het toepassen ervan voor transportdoeleinden. Met het webinar willen we bekendheid geven aan het initiatief H2 A12-consortium en willen we nieuwe partners enthousiasmeren om mee te doen. De nadruk ligt bij het webinar op de vraagkant van de waterstofketen, met name wie gaan er op H2 rijden en hoe organiseren we dat?

Tijdens de online bijeenkomst worden de plannen en concrete vervolgstappen van het initiatief toegelicht. Dit gebeurt in een live panelgesprek tussen 5 deelnemers. Het panel bestaat o.a. uit een vertegenwoordiger van de A12-corridor, een vertegenwoordiger van een transportbedrijf en een tankstation-houder. Eric Beers leidt het panelgesprek. In verschillende video’s delen reeds aangesloten bedrijven hun waterstofambities. Het is mogelijk digitaal uw vragen te stellen. Het panel probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Wilt u meer weten over het waterstofinitiatief? Heeft u interesse aan te sluiten bij het consortium? Meld u dan aan voor de online bijeenkomst op maandag 21 september. Stuur een e-mail naar: communicatie@greenspread.nl en vermeld hierin uw naam en organisatie. U ontvangt minimaal 24 uur voor het event een e-mail met de link naar de webinar.