Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk verbindt zich ook aan A12-Corridor

27-03-2020

Als A12-Corridor zijn wij erg blij met de uitbreiding van de samenwerking met de Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk. VBD heeft haar handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst en is hiermee toegetreden als partner. Bij de ondertekening waren Bert Mooren (directeur VNO-NCW West), Gijs Beyer (programmamanager), Edwin Klop (marketingmanager) aanwezig én Co Doeleman en Jan van den Berg, beiden namens de VBD.

Co Doeleman: “Hiermee verbindt de VBD zich aan een partnerschap dat voor Doelwijk veel kan betekenen. Door ons aan te sluiten en mee te doen blijven wij niet alleen vanuit de eerste hand op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de A12-Corridor, maar kunnen we ook onze stem laten gelden en dan vooral op punten die voor ons als Distripark Doelwijk van belang zijn. Dat zijn bijvoorbeeld de arbeidsmarkt, mobiliteit en duurzaamheid.”.

De Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk (VBD) behartigt de belangen van alle ondernemers op Distripark Doelwijk. Zij willen een veilig, schoon en toegankelijk park voor nu én in de toekomst. Zij geloven er sterk in dat door krachten te bundelen Distripark Doelwijk nóg aantrekkelijker wordt voor (logistieke) bedrijven om zich hier te vestigen. Veiligheid, een goede infrastructuur, de juiste voorzieningen, een goed parkbeheer en een schoon bedrijventerrein zijn hun voornaamste speerpunten.