Jumbo op Bleizo

27-03-2020

Jumbo, Somerset Capital Partners, Zoetermeer en Lansingerland hebben de eerste paal geslagen voor het distributiecentrum van Jumbo op Bleizo.

Het distributiecentrum gaat dienst doen als logistieke hub van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen thuis kunnen ontvangen. Bleizo-voorzitter en wethouder Economische Zaken in Zoetermeer Jan Iedema is verheugd dat Jumbo zich op Bleizo vestigt. “De komst is goed nieuws voor Zoetermeer, Lansingerland, en de regio. Jumbo is een sterk merk en een waardevolle toevoeging aan dit gebied dat zich voortvarend ontwikkelt. Met zonnepanelen op het dak zetten ze bewust in op duurzaamheid en door samenwerking te zoeken met onderwijs bevorderen ze de doorlopende leerlijn van student en werknemer.”

“De komst van Jumbo onderstreept nog eens dat de A12-corridor een echte logistieke hotspot aan het worden is”, stelt Kathy Arends, wethouder Economische Zaken in Lansingerland.