Duurzaam opwekken en distribueren van energie

27-03-2020

Op maandag 2 maart organiseerden A12-corridor en Greenspread een eerste ondernemersbijeenkomst over de kansen en mogelijkheden voor het duurzaam opwekken en distribueren van energie op de bedrijventerreinen binnen de A12-corridor.

Zeer interessante presentatie van Greenspread waarbij de informatie over de extra openstelling ronde voor de SDE+ subsidie en de financiële voordelen hiervan door de aanwezigen met grote interesse aangehoord werd. Energie-investeringsaftrek, belastingvoordeel, salderen… Een greep uit de onderwerpen welke aan bod kwamen.

DCB Energy presenteerde waarom we energy hubs moeten gaan ontwikkelen en wat hier de kansen in zijn. We moeten toe naar duurzame energie. De A12-corridor is een perfecte plek voor een energy hub. “Goed om deze bijeenkomst bij te wonen”, aldus een aanwezige ondernemer. “Nuttige informatie en goed om andere ondernemers te spreken…”. Zorg dus dat u er volgende keer ook bij bent!