Parkmanagement Prisma nieuwe partner A12-Corridor

13-02-2020

Goed nieuws! Parkmanagement Prisma is partner van de A12-Corridor geworden. Voorzitter Jan Bergman zette zijn handtekening in het bijzijn van Bert Mooren (directeur VNO-NCW West), Gijs Beyer (programmamanager) en Edwin Klop (marketingmanager). Parkmanagement Prisma is hiermee de eerste parkmanagement organisatie die officieel de samenwerking aangaat met de A12-Corridor. Wij zien dit als een enorme toegevoegde waarde voor beide partijen.

Het parkmanagement op Bedrijvenpark Prisma ziet toe op het beheer, het onderhoud en de beveiliging van de openbare ruimte. Hierdoor wordt de kwaliteit van de openbare omgeving gewaarborgd. Parkmanagement is hét instrument om de kwaliteit en de uitstraling van het bedrijfsterrein in stand te houden. Partijen hebben belang bij een hoog en duurzaam kwaliteitsniveau. Werkgelegenheid, veiligheid, optimaal beheer van de openbare ruimte en terugdringen van de milieubelasting spelen voor gemeenten een belangrijke een rol. Voor ondernemers is het aantrekkelijk omdat het zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en serviceniveau. En parkmanagement brengt kostenvoordelen met zich mee door samenwerking en optimalisatie van bedrijfsprocessen.